VOORGERECHTEN bij EL SABOR ANDINO
CEVICHE CLÁSICO PERUANO (Lubina) € 15,50
Rauwe visblokjes gegaard in leche de tigre (limoenmarinade), ui, koriander, selder, rocoto, zoete aardappel en Peruaanse maïs.*
CEVICHE NIKKEI € 15,50
Rauwe zalmblokjes, brunoise van ui, koriander, selder, avocado en een marinade van getoaste sesam.*
CEVICHE DE PULPO € 16,00 Fijngesneden octopus, brunoise van ui, tomaat, koriander gegaard in leche de tigre (limoenmarinade), zoete aardappel,
ají limo en Peruaanse maïs.*
CEVICHE DE ATÚN EN CREMA DE ROCOTO € 18,00
Rauwe tonijnblokjes gegaard in leche de tigre (limoenmarinade) gekruid met zachte Peruaanse Andespaprika.*
CEVICHE MIXTO CON CROCANTE DE CALAMAR € 18,00
Rauwe visblokjes en zeevruchten gegaard in leche de tigre (limoenmarinade) ui, koriander, selder,
rocoto, zoete aardappel en Peruaanse maïs.*
TRIO DE CEVICHES (vanaf 2 personen)€ 18,50 p/p
Clasico, Nikkei, Atún*
ROCOTO RELLENO - PIKANT - bereidingstijd: 20 min - € 14,00
Met vlees en groentjes gevulde andespaprika gegratineerd
met kaas op pastel de papas.
ANTICUCHOS DE CORAZÓN € 13,00
Gegrillde gemarineerde rundshartbrochetjes.
POLLO CON QUINOA € 14,50
Gemarineerde kippereepjes gepanneerd met quinoa geserveerd
met zoete rocotosaus.
CAUSITAS CON CANGREJO € 15,00
Aardappelquenelles met krab, avocado en gekruid met aji amarillo.
CHICHARRÓN DE CHANCHO € 16,50
Zacht gegaarde varkensnek met gemarineerde ajuintjes
en zoete aardappel.
CONCHITAS GRATINADAS € 14,00
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten.
*Al onze visbereidingen worden enkel met dagverse vis klaargemaakt.